Catalan Spanish English German Russian
Inici > Serveis > Domòtica > Beneficis de la Domòtica

Serveis domòtics per a llars intel·ligents

Beneficis de la Domòtica

La domòtica millora la qualitat de vida ja que:

  • Passem a tenir un control real: estem tranquils perquè sabem que en tot moment a casa nostra tot està com ha d’estar i que si hi ha alguna eventualitat, la casa sabrà què fer i ens ho notificarà a nosaltres i a qui li haurem programat (serveis d’urgències, cossos de policia,...)
  • Disposem de major seguretat de persones i béns: mitjançant càmeres de seguretat podem saber si tot està en ordre i aquestes imatges gravades veure-les a l’ordinador, al mòbil,... Així mateix podem simular presència quan no hi som, rebre notificacions via correu electrònic o SMS sobre qualsevol mínima incidència de risc i programar actuacions d’emergència.
  • Gaudim de més comoditat: podem controlar tota la casa tranquil·lament sentats al sofà de casa, des de l’hamaca de l’hotel de vacances, des de la feina,... Podem regar el jardí sense moure’ns del menjador i crear un ambient romàntic i cinèfil prement només un botò.
  • S’adapta a les nostres necessitats: es poden programar seqüències d’ordres encadenades per tal que només amb una acciò es posin en marxa tot un seguit d’actuacions. Per exemple podem fer que al sortir de casa, es connecti l’alarma, s’obri la porta del garatge, es baixin les persianes i s’apaguin els llums i tots els electrodomèstics així com l’aire condicionat o calefacciò.
  • Ens facilita la comunicaciò: pots connectar-te amb l’exterior a través d’Internet, telèfon fixe o mòbil, TV, PDA…des de qualsevol zona de la casa i pots controlar i veure la casa des de qualsevol lloc del mòn, informaciò de temperatura exterior o interior, possibilitat d’abaixar persianes des de l’oficina, controlar operaris...
  • Optimitzem recursos energètics: els electrodomèstics i la climatitzaciò només funcionen quan és necessari, no existeixen els oblits i es pot programar el funcionament de certs electrodomèstics o calefacciò a hores de tarifa reduïda.