Catalan Spanish English German Russian
Inici > Serveis > Domòtica > Solucions dins l’àmbit energètic

Serveis domòtics per a llars intel·ligents

Solucions dins l’àmbit energètic

Climatitzaciò - Zonificaciò:

Cada zona d’una casa és diferent segons l’ús donat a les dependències. L’orientaciò al sol també fa que siguin diferents les seves necessitats. La domòtica les gestiona de forma independent per tal d’assegurar la temperatura desitjada i així incrementa l’eficàcia energètica.

Climatitzaciò - Programaciò:

El funcionament de la instal.laciò de climatitzaciò es programa segons les seves necessitats de l’usuari i en base al que s’anomena “perfils de temperatura”. Els més habituals sòn:
  • Temperatura de confort: temperatura constant per quan l´usuari es troba dins la casa, per exemple, a una temperatura de 21ºC per a la calefacciò.
  • Temperatura d´economia: programar la calefacciò a menys temperatura quan els habitants de la casa se´n van a dormir.
  • Temperatura d’anticongelament: programar la calefacciò a 5ºC amb l´objectiu d’evitar que l’aigua de les canonades de la casa es congelin i es produeixin desperfectes.

Gestiò elèctrica

Gestionar l’energia elèctrica és un estalvi:
  • Aconseguir una reducciò de potència contractada desconnectant aquells electrodomèstics d’ús no prioritari en funciò del consum elèctric un moment donat.
  • Programaciò del funcionament de certs electrodomèstics per aprofitar les hores de tarifa reduïda.

Ús d’energies renovables:

Les energies renovables són fonts inesgotables i de ràpida renovaciò com poden ser l’energia solar, l’energia eòlica. Per tal d’optimitzar la gestiò de consums de l’energia convencional com és l’electricitat, gas o recursos hídrics