Catalan Spanish English German Russian
Inici > Serveis > Energia Solar

Energia Solar

Som especialistes en la realització d’instal·lacions per a l’aprofitament de l’energia solar.
Tant en la vessant fotovoltaica com en la tèrmica:

  • Energia solar fotovoltaica connectada a la xarxa elèctrica. Cal saber que l’energia fotovoltaica o solar aporta energia neta al sistema elèctric i rendiment econòmic per la venda de cada Kilowatt produït.
  • Energia solar fotovoltaica aïllada cases aïllades, granges, enllumenat rural, bombeig d’aigua.
  • Energia solar tèrmica per a l’aigua calenta sanitària (ACS) El Codi Tècnic de l’Edificació (CTE) obliga a utilitzar l’energia solar per a edificis i cases de nova construcció per a l’escalfament de l’aigua. A part, és més rentable, ja que una família de 6 persones només necessita 4 m2 de placa solar per escalfar tota l’aigua que necessiten.
  • Energia solar tèrmica en calefacció, es pot combinar l’energia produïda pels panells solars amb el sistema de calefacció i això ajuda a que la caldera treballi menys hores amb el conseqüent estalvi energètic i allargament de la vida de la caldera.
  • Energia solar tèrmica en la climatització de piscines, ajuda a allargar la temporada de bany a la piscina, ja que permet una temperatura acceptada de l´aigua durant mesos que seria impossible sense aquest ajud.
Assessorats per les marques capdavanteres Heatsun, Hilti, Ibersolar, Vaillant, saunier Duval, Alfa Laval, Nibe, som professionals en el sector, amb una garantia contrastada de més de 35 anys oferint el millor servei als nostres clients.